Talv 2017

Praegu on juba kevad täies hoos. Leidsin arvutist talvel tehtud pildid ning teen siia kokkuvõtte 2017. aasta talvest. Ega väga midagi kokku võtta polegi – pildid räägivad enda eest. Mõnusat lumist talve sellel aastal ei olnud. Lund oli niivõrd vähe, et talve jooksul ei saanud suuski alla isegi Margus, minust rääkimata.

Fotod olen teinud 12. detsembril. Sellel fotol on Marguse tehtud jõulupuu, mille külge eelmisel aastal päkapikud tõid kingitused. Eelmisel aastal nägi puukene esimesel advendil välja selline:

Sellel aastal aga sai külge punased õunad, lipsud ja väikesed päkapikud ning kaunistas õue.

Vot siis, selline lumeta talv oligi. Ja sügisel kõik rääkisid ainult sellest, kuidas nüüd tuleb kõikide aegade külmim talv. Kui Margusega sügisel Portugalis puhkamas olime, siis sai sellest lausa üldine nali, et “Winter is coming (in Estonia)”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.