Känguru kõhu ja nahkhiire varrukatega trikotaažkleit

13-IMGP3906

Selline loomaia lõikeline kleit siis seekord. Lõike võtsin viimasest naiste Ottobrest (kleit nr 16) ning ma kahtlustan, et mul oli venivam trikotaaž kui tegelikult sellele lõikele mõeldud oli. Muidu polegi midagi viga, aga taskuäärele pean vist tahapoole kummi õmblema, et ta löntis ette välja ei veniks. Järgmine kord kui seda lõiget teen, peaks seda juba õmblemise järgus tegema :) .

18-IMGP3969

Muidu tuli kleit väga mõnus. Kasutasin kahte kirjut trikotaaži. Tumedamast tasku ja varrukaotsad ning heledast selg ja kleisi ülaosa.

16-IMGP3943

 

Seekord kandsin kleiti tennistega aga ma kujutan ette, et kui jalga panna kontsakingad, siis oleks kohe teine ilme ja ka kantav…

19-IMGP3977

 

Tegelikult olen ma sellel suvel veel õmmelnud, aga pole olnud mahti üles pildistada. Tegin endale ühe oraži villase jaki, millel on roosidega sitsiriidest reväär. Aga ta sai kokku kuidagi liiga romantiline, nii et pole tahtnud teda veel kuskil kanda… Ei teagi mis sellega ette võtta…

Ja siis õmblesin endale ühe siidist väikese õlapaeltega pluusikese, et oleks pulma minnes midagi jakile alla panna (ühele teisele küll, kuigi see oranž oli ka valikus, siis teatavatel põhjustel ei osutunud võitjaks). Kui välja arvata see, et pluusikese õlapaelad kipuvad kõige suurema tantsuhoo ajal õlalt maha libisema, siis on see muidu täitsa kantav ja nunnu. Aga pilti ikkagi pole :) .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>