Neerumustriline hõlst… põen vist neeruhaigust?

 

Tahtsin õmmelda endale särk-kleiti. Valisin välja ühe roosa neerumustrilise viskoosist salli ning lisandiks kollase neerumustrilise puuvillase. Ehk siis tõeline neerude üleküllus. Tegin särgi sellise lödimat sorti, isegi kraele ja esiliistule ei pannud liimiriiet alla (kuigi võibolla oleks pidanud, sest nööpaugud natuke lõpuks kiskusid…).

IMG_2667

IMG_2762

Vahepeal tundus nagu õmbleks endale kitlit… Eks ta selline naljaks hõlst saigi.

Sellest kleidi asjast aga sai nii, et kui ta vahepeal proovides tundus liiga “kittel” ning seda parandades lõikasin alläärt ikka julgelt lühemaks. Ja üllatus-üllatus… kleit sai vääga lühike. Ehk siis ikkagi liiga lühike, et kleidina kanda.

IMG_2676

IMG_2768

Niisiis sain endale väga pika pluusi või tuunika.

IMG_2739

Aga viskoos on mõnusalt õhuline ning värvid ja muidugi neerud on ka tapvalt armsad :) .

IMG_2809

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>