Piibe roosiline kleidike

Enne kui Piibe lasteaeda läks, toimetasime õmblustoas kahekesi. Mina õmblesin ja tema mängis kas kangajuppide, nööpide, pärlite või mõõdulintidega. Ühesõnaga tegevust jagus mõlemile (ja pärast sellist sessiooni minule topelt, sest ka Piibe mäng tuli ära koristada :P ). Siis kui endale roosilist kleiti õmblesin, nõudis samasugust endale temagi.

IMGP0182

Tegin kleidi ühe Ottobre lõike järgi, mille olin võtnud juba ammu-ammu kunagise Kertu halli kleidi jaoks. Nüüd lihtsalt lisasin veel kummi kleidi vööjoonele. Samuti kantisin ja krookisin ka kohe sama kandipaelaga. Ehk siis tehniliselt väga lihtne kleit.

Aga kandja on ülimalt õnnelik oma kleidi üle. Eelmine nädal pidin pikalt meelitama ja keelitama, et kleit pärast saunaskäiku pessu panna. Ja nüüd on juba mitmendat päeva lasteaias seljas.

IMGP0190

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>