Pärlikeede emalaev :)

Emalaev on sõiduk, mis juhib, teenindab või kannab teisi tavaliselt väiksemaid sõidukeid.

Pärlikeede emalaev on see helmekee, mille eile tegin Palamuse rühma juhendajale. Eks see rahvatantsurühma juhi töö olegi üks juhtimine, teenindamine ja kandmine. Sing Sirje on üks andekamaid, tublimaid ja vapramaid selles vallas, keda tean. Olen sellel aastal tema kõrval tööd tehes nii palju õppinud.

_IGP7772

Seega tegin siis eile samadest pärlitest nagu Palamuse rühmalegi ka Sirjele rahadega helmekee:

_IGP7774

*Ja pilt on tõesti kehvake, sest eile õhtul tegin kee ning täna kinkisin juba ära… pilti tegin väga kiiruga hommikul ning polnud enam aega, et kaameral objektiivi vahetada…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>