Rahvusliku pitsiga papud

Niisiis, sain valmis oma rahvusliku töökese.
Mul pole ammu nii häbi olnud… sain ta ju valmis tähtajast nädal aega hiljem.
No olegem ausad, viimasel ajal peab aeg kuidagi kiiremini liikuma, sest ma kohe üldse ei oska enam oma aega planeerida. Ja ka siis kui juba on selge, et õigeks ajaks ei jõua ja võtad eesmärgiks lõpetada asi võimalikult ruttu, ning omast arust igal vabal hetkel tegeledki asjaga, ka siis võtab see aega kuus päeva, kuni eilse õhtuni, mil otsustasin, et aitab, enam ei saa niimoodi koguaeg süümekatega ringi patseerida ning heegeldasin kuni kella neljani öösel. Vot millist pingutust on praegu vaja, et lõpetada miskit nii väikesena tunduvat nagu seda on beebi papud:

_IGP9864V

Rahvuslik on siis nende juures see, et äärtessse on heegeldatud muhu särgi pits.

Tegelikult olen tulemusega väga rahul. Ja kuigi tunduvad kole pisiskesed, siis kuna heegeldasin 0,8 heegelnõelaga nr 3 puuvill-lõnga (et jääksid sellised kõvad, nagu päris kingad kohe) siis tegelikult oli ikka paras pusimine küll.
Papud on siis mõeldud tibule pulmadeks tehtud kleidi alla.
Kleidi tegin küll juba ammu, aga avastasin, et see siin veel näitamata (ja eelmises sissekandes vist isegi lubadus olemas seda siin näidata)…

_IGP9869

(Pildil on venna eemaldanud teise papu… teglikult ma ikka tegin neid kaks tükki )

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>