Jõulud 2007

Kaunist kaunist jõuluaega kõigile!!!!

Niisiis nüüdseks võib lõplikuks lugeda ühe suure-suure isetegemise projekti. Õnnestumisest niipaju, et kui mul oli alguses plaanis teha kõikidele miskit ise, siis lõpuks piirdus asi suuresti sellega, et peaaegu igasse pakki sai midagi väikest ja isetehtut.

Näiteks sai Triinu endale sellise kaelakee:

Maiken sellise:

Maarja sellise:

ja Janne sellise:

Kärdu sai ülejäänud paki juurde kõrvarõngad:

Tegelikult Kärdu pakis oli natuke rohkemat isetehtut. Nimelt disainisime Margusega talle ühe Rimist saadud taldrikute komplekti. Iga taldrik sümboliseerib ühte tahku Kärdu hobidest või tegevustest, üks siis huvi mootorrataste vastu, teine muusikaarmastust ning kolmas õpinguid arstiteaduskonnas.



Mhmm… meesperele oli meil eraldi projekt. Tahtsime teha kõikidele ühesuguseid batikas värvitud T-särke. Kuid see projekt natuke ebaõnnestus. Ehk siis kõik särgid mis sidusin oma perele said liiga nõrgalt seotud ja seega ka läksid pesumasinas värvimise käigus lahti ja no ühesõnaga asja neist ei saanud, sest said liiga mustad (plaan oli värvida erksad särgid musta värviga). Kuid Marguse suguvõsa meespere sai oma särgid kätte.

Alguses olid nad siis sellised:

_IGP7907

Ja neist said siis sellised, kõigepealt Peedule:

Hichamile:

Rasmusele (see on vist ainuke minu seotud, millest asja sai):

Karl Eduardile:

Noh ja siis me ikka püüdsime minu isa, venna ja õemehe särke ka päästa ning sidusime uuesti ja siis pleegitasime. Tulemus oli selline, et üks särk tuli päris vahva aga kahega saab nüüd Margus hakata musta tööd tegema 

Neist siis õnnestunud särk pärast I sidumist ja värvimist mustaks:

Ning sama särk pärast pleegitamist ka:

Vot siis.

Aa ja üks isetegemine oli meil Margusega veel. Nimelt tegime mõlemale perekonnale karbitäie trühvleid. Seal olid siis trühvlid vana tallinaga, mandliga ning pähklite ja apelsiniga:

_IGP7953

Kaunist kaunist jõuluaega kõigile!!!

(Ja kui kedagi huvitab, siis ma ei ole veel ära pooldunud…)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>