Pidulik rasedakleit

Niinii

Ühtteist on jälle tehtud…

Nädalavahetusel õmblesin endale ühe pisut pidulikuma kleidi, et noh tuleb siin igasuguseid sündmusi, mille tarvis mul miskit pole selga panna (tüüpiline onju).

Nägin taga üpriski palju vaeva, sest algselt burdast võetud lõike järgi ei oleks kangast välja tulnud ja siis lihtsalt suvaliselt välja lõigatud asja pidin ikka mitu mitu korda ümber tegema. Põhimõtteliselt veetsin õmblusmasinate taga terve öö vastu pühapäeva ja siis veel välja ei tulnud, hakkas aga aina rohkem kiiva kiskuma. Õnneks õnnestus pühpäeva hommikul juba paremini.

Pühapäeval õnnistasin kleidi juba ka teatriskäiguga sisse. Teater on tore. Käisime Vanemuises vaatamas sellist tükki nagu Suurema kurbuseta. Mulle meeldis.

Täna tegin ära ühe töö, mille oleks pidanud ette võtma juba ammu ammu. Nimelt vahetasin oma triikimislaua katte välja. Vanale olid juba väga suured augud sisse triigitud ja kui nüüd aus olla, siis ega ta polnud suurem asi juba ostmisest saati. Täna igatahes sai alus endale uue punasemummulise katte:

Selleks lõikasin siis sama kujuga 2,5cm üle ääre ulatuva kangatüki ning kaks sama suurt vatiini tükki, overlockitasin tükid omavahel kokku ning õmblesin pingutades õmblusmasinaga äärde musta kummi. Hiljem tõmbasin alt paar nööri ka risti-rösti üle, et kate ikka kindlalt peal püsiks.

Võiks ütelda et olin tubli. Nüüd võiks veel keegi nii tubli ka olla ja pesu ära triikida sest tegelinski Karl Eduard tassib pidevalt triikimata pesu mööda tube laiali ja kõigil oleks kohe tükk maad kergem kui seda triikimata pesu hunnikut enam lihtsalt toanurgas ei olekski. Vot.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>