Sinine pluus

Täna õmblesin. Plaanis oli ka koristada aga kuna päev tõi kaasa hoopis selle et kõik koos terve päeva maal olime, siis jõudsin vaid hommikul ja hiljaõhtul pisut õmmelda. Kuidagi naljakas et muudkui õmblen ja õmblen endale asju, aga kui kappi vaatan siis laiutab sealt nagu tühjus vastu… Ei tea mis kummaline asi see on… kahtlustan et kõik vähegi kantavad asjad on kolinud mustapesukasti, kuna Karl Eduard suudab lisaks enda riietele ka kõigi teiste omi plökerdamas käia. Niisiis kui homme õhtupoole jääb aega võtan plaaniks riideid “musta pesu” staatusest päästa. Hommikupoole kindlasti ei jõua, sest lähen Tartusse oma hiljuti lapse saanud klassivenda ja klassiõde vaatama (Või noh mis nüüd enam nii hiljuti see ongi, laps peaks juba kuu või paar vana olema, lihtsalt mina pole veel külla jõudnud). Aga ma nii ootan seda juba ammu ja homme saab see tehtud.

Demonstreerin siis tänast õmblustööd kah:

Kuid ärge minu loppis nägu pahaks pange, kohe kohe lähen ära magama ja homme peaksin taas rõõsa välja nägema.

Ööd.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>