Märtsi algus

Appi appi juba esimene kevadkuu käes…

Kas saame valmis??? No vast ikka saame…

Igatahes on olukord selline, et ülemise korruse tubadel on värvitavad seinad vähemalt üks kord, aga mõnes toas ka juba kaks korda värvitud. Tapeete veel seinas pole. Margus arvas, et siseuste paigaldamine võib niipalju tolmu ajada, et parem on oodata tapeetidega, kuni uksepaled on ka pahteldatud lihvitud ja viimistletud.
Alumisel korrusel käis täna ahjumees ning krohvis ahju. Nüüd jääb veel oodata kuni teisipäeval saab tuua kiviseppadest graniitkivist ääretükid ning pottsepp needki paigaldab. Siis on ahi täiesti valmis. Pliidil veel niihästi läinud ei ole, plaadid on veel panemata ning pliidiraud alles kuskil mingis poes… Küll on aga all ära värvitud trepisein, sest teisipäeval pidi trepp paika minema. Samal päeval aga oli trepimees haigeks jäänud ning nüüd on siiani kaht korrust ühendamas vaid redel, sest Margus kole hoolikalt juba lõhkus asendustrepigi ära, teades, et teisipäeval läheb õige trepp paika. Aga katlamees on usinalt toimetanud ning katlaruum hakkab varsti valmis saama. Täna ta soojustas akumulatsioonipaaki ning torusid.

Rohkem nagu ei oskagi midagi lisada… eks pildid räägivad enda eest…

One comment on “Märtsi algus

  1. Tere

    Leidsin teie kodukalt ilusa krohvitud ahju. Oleks mõned küsimused selle kohta, kas oleks võimalik meilitsi kontakti saada.

    Minu e-mail: siim.saul[at]gmail.com

    Terv Siim 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.