Rahvariided

Pole nii ammu rahvariideid kanda saanud… Pole nagu põhjust olnud või siis kohati ka vastavaid kehavorme, et enda riietesse mahtuda. Ja ma saan aru ju küll, et vanasti kanti rahvarõivaid ka rasedana, siiski minu komplekt selle eesmärgiga tehtud polnud :P

Ehk siis nüüd oli üle hulga aja võimalus ja põhjus olemas. Sain esimest korda kanda ka jõuluvana toodud suurrätti kui enda komplekti osa.

rahvariietega

Ma ei ole siin vist ka Piibe kleidikest korralikult näidanudki. Kertu rahvariided on siin.
Igatahes tegin talle Kertu seeliku jääkidest kleidikese allosa ning ülemine osa on pisut hallikam linane, mis on kanditud minu põlleribadega. Kleidikese varrukad rahvarõivale kohaselt kaenlalapiga.

IMGP0100

Teda muidugi niimoodi “korralikult” poseerima saada on üsna keeruline (aga vähemalt lõbus katsetada)… ehk siis kõige paremini näeb kleidikest vast sellelt “tee jee” pildilt:

IMGP0102

Ja nüüd peaks veel asuma Villele ja Margusele rahvariideid õmblema, siis saaks terve pere rahvuslikule pildile sättida :)

IMGP0122

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>