meeste T-särgist rasedapluus

Vahepeal on käsitöö-tegemistesse auk tekkinud, selline puhkuse moodi asi. Mis iseenesest ei tähendagi, et poleks üldse teinud vaid rohkem nagu seda, et kõik asjad mis valminud ei ole päris need… on teised nats sellised ideevaesed ja tavalised olnud… Eilsest aga alustasin uut hooaega. Otsustasin et ei tee asju milles ei ole minu jaoks seda “Oh äge”-dat sees! Sest selliseid tavalisi asju saab ju poest ka osta.

Niisiis minu eilne käsitöö.
Tegin midagi armsat ja praktilist. Nimelt on iga raseda alatine probleem, et kui pluusid on parajad kõhu ümbert ja pikkuselt siis õlast ja rinnust paistavad nad nagu kartulikotid. Jutt on siis vajadusest kanda raseduse ajal meeste T-särke, sest ükski naiste lõikega asi ei ulatu üle kõhu. Vot siis. Ja mina võtsin eile kätte ja tegin ühe L suuruses T-särgi ümber.

Mis ma siis tegin:
1.Lõikasin küljest varrukad
2.Lõikasin õlajoone parajaks
3.Lõikasin varruka ümber väiksemaks
4.Krookisin varruka mõlemad otsad, kantisin alumise ääre kandipaelaga
5.Õmblesin kokku pluusi küljed, pannes rinna alla vahele seljapealse paela
6.Õmblesin otsa uued varrukad

Ja valmis asi sai siis selline:

ATgAAADiVhKaTl-hkTKBU3mWQA5mD_cHkN4EdJD-8jjj2CXQBdnkR91HcAY3mdjDb_wwwRGlsOUmfWDVv3mdwik3RJD4AJtU9VBEgYwFjg8gkloG6pDpZv_x6ZH8vQ

Ja taga on pael, et kui kõht veel suuremaks läheb jääb pluus rinnaalt ikkagi sama suureks, mitte ei tõmba kummi üle kogu esipoole:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>