Kärdu gümnaasiumilõpukleit

Hoi hoi!

Lõputöö edukalt B peale kaitstud ja nüüd on olnud aega hoopis muude asjadega tegeleda. Näiteks sain valmis Kärdu lõpukleidi, mis ikka omajagu närve suutis süüa nagu iga asi, mida üritad kole korralikult ja ilusti õmmelda, aga mis nagu nõiaväel igasugu segadust tekitab. Ülemise osa sai isegi ootamatult kohe ja ilusti istuma, aga seeliku osa tegin mitu mitu korda ümber, kuni lõpuks tuli minna ja Abackhanist kangast juurde osta, sest kõikide nende ümbertegemiste peale oli alumine osa kentsakalt kitsaks läinud. Lõige on pmst ise aretatud ühe pluusi lõikest, mis tõenäoliselt pärineb Burdast ning alumine osa on mõõtude järgi välja lõigatud. Lõpptulemusega jäime mõlemad väga rahule, pärast kogu jamamist istub kleit nagu valatult:

(…ja otseloomulikult ei ole lõpetamisel kleidi all päevitusriided )

Nüüd vaja vaid enda lõpuriideid meisterdama hakata. Eile käisin ja kanga ostsin juba ära ning kui kõik välja tuleks ka sama ilus kui mu mõtetes on, siis oleks ikka super küll.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>